Sekretesspolicy

Offert Policy advokatgöteborg.se

Tjänsten som finns på advokatgöteborg.se som levererar offerter till dig från advokater och jurister är ett samarbete mellan advokatgöteborg.se och ServiceFinder.

Du hittar tjänsten på offert sidan där du genom att fylla i dina uppgifter och skicka iväg dessa sedan blir kontaktad av tjänsteinriktade företag som kan erbjuda dig ett pris på arbetet som du vill ha utfört, i det här fallet blir du kontaktad av jurister och advokater som skickar dig offerter på det arbetet som du vill ha utfört. Tjänsten fungerar på det viset att när din förfrågan kommer in till ServiceFinder så ser företag som är anslutna till tjänsten din förfrågan och kan snabbt och enkelt kontakta dig genom uppgifterna som du lämnar i formuläret, du kan välja att bli kontaktad via e-post eller via telefon och du kan till och med välja vilka tider du önskar att bli kontaktad på. Du får offerter från max 5 st företag, efter det att du har tagit emot offerterna kan du i lugn och ro sitta ner och ge igenom de olika offerterna och bestämma dig för det företaget som passar dig bäst. Förfrågan är helt gratis för dig som är konsument.

Hur fungerar det tekniska?

Formuläret och de uppgifter som fylls i är de uppgifterna som din förfråga baseras på, dessa uppgifter skickas in till ServiceFinder och deras databas när du trycker på “skicka förfrågan” när detta händer skapas ett eget konto till dig hos ServiceFinder, detta för att du ska kunna se den aktuella statusen för din förfrågan, när du loggar in på ditt konto kan du se vilka som har gett dig offert förslag, du kan samtidigt läsa kundomdömen om de företag som har gett dig en offert. Kundomdömena baseras på tidigare användares kommentarer om företaget, de kan vara högst avgörande i ett val.

Om du redan har ett konto hos ServiceFinder så kan du logga in här: www.servicefinder.se/inloggning

För att få direkt kontakt med ServiceFinder så att du kan ställa frågor om tjänsten eller företaget gör du det bäst på dessa kontaktuppgifter: : 08-653 00 00 eller info@servicefinder.se

Lite mer om företaget

ServiceFinder är ett ledande företag i Sverige inom tjänsteförmedling, de tillhör Schibsted Media Group. De har ett omfattande kontaktnät med många företag anslutna till tjänsten, företag inom de 137 olika tjänstekategorierna. Vanliga kategorier är:  Hantverkare, Administration, Hus & hem, Flytt & transport. Företaget i sig har funnits med sedan 2010 då det startades upp, de har sedan dess förmedlat över 250 000 offerter. De största samarbetsparterna är Blocket, SvD, Aftonbladet.

För mer information